NAŠE USLUGE

Šta je upravljanje kupcima?


Upravljanje klijentima ili kontaktima je čuvanje, organizovanje i praćenje informacija o kupcima.

Upravljanje klijentima se odnosi na čuvanje, organizovanje i praćenje informacija o klijentima, kako bi se izgradio i održao uspješan poslovni odnos. Mnoge kompanije koriste posebne softvere za kontakt ili upravljanje klijentima, što je posebno korisno kod velikog broja kontakata i više osoba koje moraju pristupiti tim podacima. Alternativno, neke kompanije koriste CRM sistem koji, osim upravljanja klijentima, nudi i druge funkcije za upravljanje poslovnim odnosima. To uključuje, na primjer, dubinsku analizu i izvještavanje o učinkovitosti marketinške i prodajne strategije, kao i prodajne kanale koji dovode do kontinuiranog toka narudžbi. Posebno naglašavamo da u svim područjima, posebno u upravljanju klijentima, poštujemo Opšti zakon o zaštiti podataka (GDPR). Brinemo se o problemima naših klijenata i koristimo naše stručno znanje kako bismo pronašli zadovoljavajuće rješenje. S našim dugogodišnjim iskustvom u upravljanju klijentima, uvijek želimo pružiti visoku razinu zadovoljstva našim klijentima.

NAŠE USLUGE

Galaxy Invest doo je konsultantska firma sa Call centrom specijalizovana za interakciju sa klijentima preko više kanala komunikacije.

Marketinška i prodajna strategija

Analiza i izvještavanje

Prodaja - prodajni kanali

Upravljanje klijentima

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam upit

Da bi se postigli najbolji rezultati, razvili smo sveobuhvatan sistem upravljanja kvalitetom koji se zasniva na liderstvu usredsređenom na kvalitet, posvećenošću zaposlenima, transparentnim KPI-ima, donošenju odluka na osnovu podataka, kontinuiranom poboljšanju procesa, kao i kontroli kvaliteta.

Fokusirani smo na konačne rezultate i povrat ulaganja.

Ponosni smo na mjerljive rezultate povezane s našim radom.

Našim klijentima pružamo samo visokokvalitetan softver i usluge.

zadovoljnih klijenata

Analitika podataka

Upoznajte naš tim

Dejan Jotanović

Team Leader

Milica

Team Leader

Milos Curko

Team Leader

Nataša Panić

Team Leader

Popunite formu za zaposlenje u Galaxy Invest doo!

Tokom svog razvoja, Galaxy Invest d.o.o. je u fokus svog poslovanja uvijek stavljao ljude. Tehnologija je izuzetno važna, ali ona samo daje dobar temelj. Ljudi su ti koji su nosioci ideja i inovacija, koji mogu da izmaštaju značajne stvari i dovedu do uspjeha. Galaxy Invest d.o.o. kompanija osnovana je prije više od 10 godina. Danas zapošljava 30 radnika, obrazovanih, prije svega, vrijednih, ambicioznih, energičnih i kreativnih ljudi.